öppen
aktivitet
Tillbaka

Lousiana

Hej! Det blir en till som ska åka till Lousiana im...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

www.lousiana.dk Malmö

Hej! Det blir en till som ska åka till Lousiana imorgon Jag kommer att köpa duobiljetten med henne. Därför skulle det vara bra om någon av er kunde ta med sig en kompis med tanke på duobiljetten. Det går naturligtvis att åka dit med en vanlig biljett också! Vi ses!

<p dolt nummer /p> Vårutflykt med tåg från Malmö till Lousiana i Humlebek som har två jättefina utställningar. Vi samlas på plattformen till det Öresundståget som avgår kl 12.​02 den 17.​april. Vi samlas kl 11.​45. På Lousiana kan man fika eller äta lunch. Efter utställningen kan de som vill fortsätta i Köpenhamn.​

FARVEN i KUNSTEN
5. februar – 13. juni 2010
Med et sandt overflødighedshorn af værker - fra Matisse, Van Gogh og Derain til Richter, Sam Francis, Yves Klein og Kusama - fortæller og formidler udstillingen historien om farvens rolle og betydning for kunstnerne og den moderne kunsts udvikling. Det er farven som middel, mål og mirakel, der til sammen gør FARVEN i KUNSTEN til en frydefuld oplevelsesrejse fra 1880 ernes impressionisme og frem til i dag.
En veritabel lystvandring i maleriet gennem de seneste cirka 100 år. Louisiana demonstrerer med næsten eksemplarisk præcision, hvad det er, museet er så storartet til.
Berlingske Tidende



Pipilotti Rist - Homo sapiens sapiens
7. januar - 25. april 2010
Et sanseligt brag af en installation - den schweziske kunstner Pipilotti Rists videoinstallation Homo sapiens sapiens - afrunder sidste sæsons præsentation af international samtidskunst, THE WORLD IS YOURS. Kom og lad dig forføre.​
Et sanseligt berusende værk. Og et meget forførende ét.
... alt er som hårdtpumpede højdepunkter i en flammende, overeksponeret kolorit.​”

Politiken

Tags: fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.