öppen
aktivitet

VALBORG SLOTTSKOGEN

ja valborg 30 april då samlas ju fruktansvärt myck...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Göteborg
6 (4 platser kvar)

ja valborg 30 april då samlas ju fruktansvärt mycket folk i slottskogen om väder är bra ... det är lite arrangemang och sen välkomnas våren med att tända valborgs brasan kl 21.​00... vi möts vid den röda stugan ca 100 meter från villa bel parc upp i skogs slänten kl 20.​00 och hittar en lämplig plats ... man tar med det man känner för vatten kaffe öl godis bullar... väntar in elden en stund sen kan vi kanse gå vidare linne majorna de i sällskapet som vill till nåt ställe ... bara göra en go kväll helt enkelt... jag är säkert med några timmar sen ska ja hem sova lite inför häcken tjejernas svenska cupen final här i stan 1 maj.... välkommna

Tags: mat fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.