öppen
aktivitet

Allt om Reiki-healing inkl demonstration!

Häng med på fika där jag reder ut begreppen!
Fler tips på aktiviteter.
Aktiviteten har ställts in.

Allt du behöver veta om aktiviteten

ab småland
Södra Förstadsgatan 25/27 Malmö
2024-04-19 12:00
5 (Annars ställs aktiviteten in)
8 (5 platser kvar)
https://

Reiki-healing är en form av healing med vetenskapligt bevisad effekt mot depression, ångest och nedstämdhet – men som också kan fungera som en kraftfull energiboost även om man inte har ovannämnda problem. Själv har jag klienter både i Sverige och utomlands och har hjälpt folk med allt från smärtor i armbågar, rygg och revben till känslomässiga och mentala blockeringar. På den här fikan berättar jag om Reikins historia och vad som egentligen händer under en healingsession, samt vilka effekter man kan förvänta sig. Och om vädret tillåter går vi till Magistratsparken där jag visar hur en riktig behandling går till från början till slut (bättre att göra det i en lugn park än på ett fik fullt med folk). Demonstrationen kräver att någon ställer upp som demonstrationsobjekt, så vi får väl hoppas på det:-) Så om någon känner sig manad att prova att få Reiki så är detta en bra chans!

Vi ses på AB Småland i centrala Malmö vid öppningsdags kl 10!

Mer om mig finns på kanzeonhealing.​se och Insta på @kanzeonhealing

Välkommen!

Tags: kurs fika diskussion meditation healing andlighet reiki mindfulness

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.