öppen
aktivitet

Aktiviteter på Vändagen

Vad vill du hitta på på Vändagen den 14:e feb?
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Digitalt (Mer info kommer efter att du anmält dig.)

Glöm Alla Hjärtans Dag! Gör som i Finland, fira Vändagen istället, en dag då även de mer vänskapliga relationerna uppmärksammas. Här får även även vännerna, kollegorna och andra man håller av ett kort eller en liten present denna dag.

Visst låter det trevligt? Vi på Citypolarna vill gärna slå ett slag för denna mer vänskapliga tolkning av dagen, och hoppas vi kommer att se flera aktviteter som slår ett slag för det sociala umgänget denna dag. Vad vill du hitta på med ditt gäng från Citypolarna?​

Läs mer om våra tankar kring Vändagen i Citypolarnas Krönika, som även går ut som veckobrev vecka. Du får det väl? Om inte, gå in och ändra i dina inställningar (gå in under Extra inställningar -> Mail).​

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.