öppen
aktivitet

Anropar Film- och musikkunniga!

Quiz på Glenns Ullevi
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Glenns Ullevi
Skånegatan 1 Göteborg
Kostnad Egen
2024-02-19 21:00
3 (Annars ställs aktiviteten in)
4 (1 platser kvar)

Uppdatering 19 feb: En plats ledig! Både allmänbildnings- och nördfrågor på allt möjligt inom film och musik. Vi möts kl. 18 för mat och dryck innan quizet. Vill du bara delta i quizet så meddela mig detta i tråden och se till att vara på plats åtminstone 10 minuter innan det startar kl. 19:00

____________________________

Hej Alla,

Vi hade en trevlig kväll och fick en bra poäng igår (16 jan) så jag tänkte att vi gör om det!

Glenns Ullevi kör Film- och musikquiz på tisdagar kl. 19:00 så jag har bokat ett bord för 4 personer kl. 18:00 för att äta innan det drar igång. Jag är litet av en tävlingsmänniska så deltar inte enbart för att det är kul utan vill helst uppnå en bra poäng också. Bra om du därför delar den inställningen!

1:a pris är 100 kr avdrag på notan per lagmedlem, 2:a pris 50 kr avdrag (på notan per lagmedlem). De hade visst chips eller nötter till 3:e platsen, fast pris 1 och 2 är ju mer värt att fightas om 😊

Jag har bara bokat 4 platser, men om det blir många reserver finns det inget som hindrar att några av er gör en egen bokning - ta i så fall bort er från reservlistan. Då blir det också litet inbördes tävlan inom Citypolarna :)

OBS! Du kommer bara om du är frisk, tar ansvar för din nota, samt avbokar i god tid vid förhinder!

Väl mött!

Tags: film musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.