öppen
aktivitet

Bowling, pingis, biljard, mat och daaans

Hejsan! Du och dina vänner är välkomna följa me...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stockholm
2023-12-29 15:00
7 (5 platser kvar)
Dansklubb

Hejsan!

Du och dina vänner är välkomna följa med mig och mina vänner på Mat, bowling, pingis, biljard, shuffleboard, och dans på fredag den 29 december!

Mötestid och plats: kl.​18.​00 inomhus vid entré Globen Shopping, shoppingcentrum, där vi gemensamt bestämmer helst om möjligt en buffé restaurang.​

Därefter ca kl.​20.​00 går vi till https://tolvstockholm.​se/​aktiviteter/​

Mat & Dryck | Flera restauranger under samma tak | Tolv Stockholm

och efteråt går vi som vill dansaaaaa, förslag tills nu är mitt favoritställe Golden Hits, annars kom gärna med ett eget förslag?

Det vore trevligt med ditt sällskap! Så ta med dig ett härligt humör, mycket kärlek och fyll magen med mycket skratt så gör vi detta till en kanonkväll!

Hjärtligt välkomna,

Emma, Micke och Tina

OBS! För att undvika sena avhopp så anmäl dig "kommer" endast om du VET att du kommer (sjukdom kan man såklart inte rå för, fast ber dig höra av dig, tack).​

Tycker du också om att dansa på diskoteket, bli gärna medlem i dansklubben.​

Tags: mat dans bowling

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.