öppen
aktivitet

Nyhetsmail - så får du dem!

Får du våra nyhetsbrev?
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Digitalt (Mer info kommer efter att du anmält dig.)

Får du våra nyhetsbrev som vi skickar ut en gång i veckan? Om du onsdag 8:e nov ca kl 20:20 fick ett mail från oss så är allt frid och fröjd. Om inte, ojojoj vad du missar! En massa nyttig info om vad som händer kring Citypolarna!

Börja med att kolla så att mailet inte hamnat antingen i mailfliken Kampanjer (el motsv), alternativt i Skräpposten. Om du inte hittar något där kan det bero på att du inte har Nyhetsbrev i dina inställningar. Speciellt vanligt om du blev medlem före 2018 då GDRP infördes.​

Gå då in under dina inställningar, som du finner om dy trycker på ikonen med de tre strecken allra längst upp till höger. Här klickar du på Mail som du finner i det grå fältet till höger. Överst i listan bör Generellt dyka upp. Här blippar du nu för Nyhetsbrev. Gärna Tips och Glada tillrop med.​

Och när du ändå är igång kan du även blippa för vilka dagar du önskar Aktivitetsmail. Vi rekommenderar att du har Skicka mail vid ny aktivitet påslagen. Det finns också en spännande funktion som heter Mail vid spontanaktivitet, som i normalfallet innbär att du får mail om aktiviteter som läggs upp 24h innan den äger rum. Och du kan själv ställa in hur många timmar som är en spontanaktivitet för dig.

Och skulle det vara så att du inte vill ha mail men ändå vill veta vad som händer på Citypolarna, ja då är stalltipset att du varje onsdag går in och kikar i Krönikan, numera kallad Citypolarna har ordet. Krönikan utgör nämligen stommen i nyhetsmailen. Så du missar du inget!

Och nej, detta är inte "ritkig" aktivitet, bara ett sätt för oss att nå ut till så många som möjigt som inte får mailen :)

Ha det fint!

/ Christian

Tags: mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.