öppen
aktivitet

Julmarknad Berlin

Häng med till Berlin på långhelg
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Resa till Berlin Lund
2023-12-07 23:59
1 (Annars ställs aktiviteten in)
3 (2 platser kvar)

Hej!

Kommer att köra Lund-Berlin 14/​12 (med nattfärjan Trelleborg-Rostock ca 6h ) och lämnar Berlin tidig söndagmorgon 17/​12 (med färja Rostock-Gedser ca 2h)

Ska åka ner och träffa en vän och gå på ett event i Dresden men eftersom jag kör själv så finns det möjlighet för dig/​er som vill uppleva Berlin i julskrud, att hänga med er. Kanske vill du/​ni strosa runt i storstaden på egen hand, gå på museum eller bara komma bort lite. I Berlin finns allt, enligt mig! :)

Jag tar nattfärjan 14/​12 så du behöver köpa en enkelbiljett själv hos TT Line och ev en vilostol eller hytt. Kommer att stanna till i Rostock på morgonen för lite inhandling och sen direkt ner mot Berlin. Kommer att parkera i närheten av Alexenderplatz och gå runt i affärer på fredagen och på kvällen kommer jag köra till mitt hotell som ligger på stadsgränsen.​

Du/​ni behöver inte bo på samma hotell så klart.​

Kör mot Gedser och färjan tidigt på söndagen så det gäller att du/​ni är morgonpigga.​

Är det intressant så skickat ett privat meddelande så tar vi det därifrån

/​Martin

Tags: museum resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.