öppen
aktivitet

Kalle Lind - Under bar himmel

KALLE LIND ÄR MIN FAVORIT Sist ut att vara huvudp...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö
Kostnad gratis

KALLE LIND ÄR MIN FAVORIT

Sist ut att vara huvudperson i Under bar himmel är författaren, radioprataren, komikern, sommarprataren (sommarens roligaste) och schlagernörden Kalle Lind. Min absoluta favorit i denna sensommar serie på Scaniaplatsen i Västra hamnen. Under bar himmel är en quiz med en känd profil som huvudperson. Du behöver inte vara någon Kalle Lindexpert för att klara frågorna eftersom de spänner över alla områden. Det blir mysiga samtal med mycket skratt och lite sång. De jag har varit på tidigare har det varit mycket folk och väldigt trevligt. Perfekt söndagsaktivitet. I skrivande stund ska dessutom vädret bli bra. Slit dig från soffan och kom till Västra hamnen för trevligt mys. Tiden är söndagen den 24 september mellan kl 17.​30 och 19.​00.​

Tags: mat pub skriva

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.