öppen
aktivitet

Premiär Sommarkortet: Vandring Rydebäck stn - Borstahusen: 13 km

Det är premiär för Sommarkortet på torsdag och jag...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Lund
12 (1 platser kvar)

Det är premiär för Sommarkortet på torsdag och jag är ledig! :-) Så jag tänkte fira det med att vandra längs med natursköna kustleden mellan Rydebäck och det mysiga fiskeläget Borstahusen!

Vi tar tåget till Rydebäck stn och går ner mot kusten. Sedan går vi söderut till Borstahusen och kommer att bl.​a.​passera det mysiga fiskeläget Ålabodarna (där vi kan luncha) Vi kommer att ha utsikt mot Ven under hela vandringen! När vi kommer fram till Borstahusen så kan vi antingen ta bussen till Landskrona C eller fortsätta ner till Citadellet och kolla på sveriges äldsta koloniområde och sedan ta bussen till stationen därifrån!

Ta med matsäck och fika. Glöm inte badkläderna om du är badfreak, det finns möjligheter till bad i Rydebäck, Ålabodarna och Borstahusen!

Hålltider dit: Pågatåg 1712 Avg: 10:41 Malmö C Avg: 10:56 Lund C Ank: 11:28 Rydebäck stn

Hålltider hem: Avg: Landskrona stn 16.​52 eller 17.​23

CU / Bertrand

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.