öppen
aktivitet

Performance på Atalante

Det verkar som att det här gänget kommer att utfor...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Atalante Övre Husargatan 1 Göteborg
Kostnad 100-160
Dold info visas när du registrerat dig.

Det verkar som att det här gänget kommer att utforska allt mellan stort och smått ifråga om hur vi mår nu för tiden med både humor och allvar. Jag tror att föreställningen både kan vara gapskrattsrolig och allvarlig. Har du lust att hänga med?​

"Scenkonstprojektet Suffering utforskar och gestaltar lidande och bilder av lidande med lekfullhet och allvar, med hjälp av rörelse, ord och bild. Projektet kartlägger, diagnosticerar och hemsöker såväl individ som samhällskropp, och undersöker gränser, ansvar och avstånd. Projektet genomförs av Alkemisterna, i samarbete med Studio Matejka (Grotowski Institutet) i Polen, och i regi av Cecilia Lagerström.​"

Men info på:

http://atalante.​org/​projects/​alkemisterna-studio-matejka-→-suffering/​

Var och en ordnar sin egen biljett (det tycks inte vara några numrerade platser). Vi möts i foajén före föreställningen, och så får vi se om vi i mån av tid och plats kan sitta ner någonstans för att prata ihop oss efteråt.​

Hoppas vi ses!

Tags: humor

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.