öppen
aktivitet

Var har dina kängor varit?

Friluftsfrämjandet Helsingborg-Kullabygden och Fjä...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pålsjö skog
Drömskogen bakom Thalassa Helsingborg
https://

Friluftsfrämjandet Helsingborg-Kullabygden och Fjällklubben hälsar er välkomna till en nätverksträff! Grillen är tänd från kl. 18 och ta med det du vill grilla. Ingen anmälan behövs så det är bara att komma.​

Vi ses vid de stora vindskydden vid Drömskogen och Mullestigen bakom Villa Thalassas stora parkering. Buss nr 3 eller 8 stannar vid Pålsjö krog och sen går ni en liten bit upp upp genom Pålsjö skog - för karta klicka här:
https://goo.​gl/​maps/​gkMLQWNqbqQ2

Du får gärna ta med dig dina kängor eller skor som du har vandrat med någonstans i världen. Det kan vara här hemma eller långt borta, en kort eller en lång vandring. Vi berättar för varandra var våra skor har varit och vart vi vill gå med dem i framtiden. Om du inte har kängor eller inte vill berätta en historia, är du lika välkommen att lyssna till de andras historier. Det blir en intressant kväll och du har möjlighet att bli en del av den!

Förutom Friluftsfrämjandet Helsingborg-Kullabygden och Svenska Fjällklubben Syd finns även representanter från Kompisnätet Helsingborg (drivs av Volontärcenter Helsingborg) på plats.​

Välkomna!


Svenska Fjällklubben Syd:
http://www.​fjallklubben.​se/​sfk/​sk-sektionsmeny-54.​html

Kompisnätet Helsingborg:
http://www.​helsingborg.​se/​startsida/​Omsorg-och-stod/​Invandring-och-integration/​Kompisnatet/​

Tags: promenad grilla natur vandring nätverka

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.