öppen
aktivitet

??AW på tyska ölfestivalen?

Hej alla! ? På fredag tänkte jag besöka German V...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Posthusplatsen
Skeppsbron 4, Malmö Malmö
https://

Hej alla! ?

På fredag tänkte jag besöka German Village och Bierfest som äger rum på Posthusplatsen vid Malmö centralstation.​

OBS UPPDATERAT Jag startar dock på Green Lion in ett stenkast bort med att avnjuta en god öl. Parkerar mig där kl 16.​?

Beskrivning av deras arrangemang: "Njut av en färskbryggd bayersk bier i solen. Sitt ute i vår Biergarten och tillsammans med dina vänner eller familj. Njut av en äkta bratwurst också kanske? Vi vill skapa en känsla av du är i Alperna för en timme eller två. I bakgrunden hörs Oomph musik. Kom förbi och har en bra stund. Sekt Garden är ett litet tips.​

På festivalen erbjuder vi dig ett urval av mat från Tyskland och Österrike. På så vis får du verkligen smak av Tyrolen. Den underbara utomhus Biergarten och den traditionella tyska Village kräver inte en biljett och är helt gratis att delta.​"

De har även ett Festtent senare på kvällen men där krävs inträde. Då är där DJ och dans. " På kvällen bör du prova den världsberömda bayerska sätt att festa. Med vår DJ kan du dansa på bänkarna eller på vår dansgolvet . Njut av Mass öl medan du sjunger med Anton aus Tirol eller gå 500 miles. Ta med dina vänner, kollegor eller kunder och boka en biljett för en utekväll.​"

Jag kommer att hålla mig till att sörpla bayerskt öl eller prova det berömda tyska mousserande vinet "Sekt" i deras tyska village och kanske mumsa på en och annan bratwurst. Jag avhåller mig denna gång från att dansa på borden.​

<p dolt nummer /p>

Vill du göra mig sällskap? Häng bara på och ha en bra stund

Mötesplats: Green Lion in, Skeppsbron 9. Kommer du senare notera mitt nummer och anslut.​

Länk till eventet: http://malmo.​bierfest.​se/​about/​

Tags: fest festival

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.