öppen
aktivitet

Miljöträning med Hund

Detta är en aktivitet för dig med hund. Du kanske ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Centalstationen Malmö
2017-03-04 08:00
10 (2 platser kvar)

Detta är en aktivitet för dig med hund. Du kanske tränar, men glömmer det viktigaste, att hunden behöver miljö ombyte för att klara sin vardag.​ Gallertrappor höjder osv. Ni kommer få en rätt trött hund och även du som förare. Orkar ni så tar vi en middag ute på kvällen, eller så fikar vi efter att vi är färdiga. Du kommer ha otroligt roligt med din hund.​  Vi ses på centralen mitt i mot Börshuset kl 09.​00. Inleder med teori och därefter så börjar vi. Brukar kosta 400, men Citypolarna får det gratis denna gång. Men kaffe får du själv betala för , KOM I HÅG ATT VI KOMMER ÅKA RUNT PÅ LITE OLIKA PLATSER, SÅ BIL ÄR BRA. JAG HAR EN PLATS. ;-) Välkommen

OBS!

GLÖM INTE GODIS ELLER KORV TILL ERA HUNDAR.​ 

Tags: hund

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.