öppen
aktivitet

Skridskoåkning Ruddalen

Välkomna att vara med! Det blir en fin dag på tors...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Ruddalen skidskobana Göteborg
Kostnad 0-50
Välkomna att vara med! Det blir en fin dag på torsdag med mycket sol och ett antal minusgrader enligt yr ❄.​ Förutom isbanan (bandybanan) så går det bra att åka även på skrinnarbanan från kl 14. Ta med barnen och lär dem att åka. Jag och Alfred 8 år tar med enklare matssäck inkl varm choklad.​ Skridskor och hjälm finns att hyra. (Kollade upp och isen på Heden öppnar tidigast den 6e dec. ) Om inte tid pga jobb el annat så kan det bli åkning i helgen med men beror på väder (en del snö blandat regn på fredag just nu enligt yr, lördag växlande molnighet och hela 7 plusgrader) http://goteborg.​se/​wps/​portal/​start/​fritid-och-natur/​idrottsanlaggningar--hallar/​ishallar/​skridskoakning-for-allmanheten/​!ut/​p/​z1/​hY6xDoIwGISfhrX_X1qhuNVNYmIcEOxiwJRCApSUahOfXhxNNN52ue9yBwoqUFP96E3tezvVw-ovKrkWFE9iRyWKvEhxn5-L9MjiGDlC-Q9Qa4w_JBFyUH0zknAbCRLMOKUJY6nggm-yLHnvy6lhwoByutVOO3J3663O-3nZRhhhCIEYa82gyaIj_Nbo7OKh-gBhHqvnQZfyBRq3eCs!/​dz/​d5/​L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/​#sdninfo-6
Tags: barn träning skridskoåkning uteliv

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.