öppen
aktivitet

Hair : sing-along

Har ni köpt biljetter? Se info nedan. Det var inte...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Bio Roy Avenyn, mitt emot Stadsbiblioteket Göteborg
Kostnad Biobiljett
Har ni köpt biljetter? Se info nedan. Det var inte många svar jag fick när jag skickade info. "Kom och sjung med i Hair på Roy!   150 kr -  När kultmusikalen Hair hade premiär 1979 drog filmen in över 15 miljoner dollar och nu är den tillbaka! Nu återvänder den till Bio Roy med sing-along-utförande. Vi kommer självklart ha vår sånguppvärmare, Susanna, som har lett flera tidigare visningar av detta slag hos oss. Ta på er era bästa 70-talshippiekläder för att komma in i den rätta stämningen, dansa in i vår salong och ta del av en rejäl näve visuell flower power.​  Hair är en rörande musikal som utspelar sig i 70-talets USA. Claude lämnar sin farm i Oklahoma och åker till New York för att ta värvning i armén. När han kommer till staden stiftar han bekantskap med ett gäng hippies ledda av den långhårige hippien George Berger. Gänget introducerar Claude till en värld av cannabis, LSD och en strid för att stoppa Vietnamkriget. Under allt detta blir Claude kär i Sheila, en flicka från en rik familj. Men deras lycka blir kortvarig när kriget plötsligt kallar på Claude. "

Regi: Milos Forman    Medverkande: John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo m.​fl
Land: USA (1979)     Språk: Engelska (engelsk text)
Längd: 2 tim 20 min (sånguppvärmning ingår)      Åldersgräns: Från 7 år
 

Tags: musik film bio sjunga våga hippie

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.