öppen
aktivitet

Oförutsägbart äventyr på Pivo!

Tack vare  HelenC76 s otroliga kunskap om fantasti...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pivo Bar & Kök
Arkivgatan 9B (031-182239 till Pivo Bar & Kök) Göteborg
2016-05-27 00:00
1 (Annars ställs aktiviteten in)
100 (89 platser kvar)

Tack vare HelenC76's otroliga kunskap om fantastiska AW ställen i Göteborg så har jag nu fått ett gyllene tips från henne om Pivo! Bara några meter från avenyn, men ändå med en uteservering som känns som att man sitter i en lummig skogsglänta. Detta är troligtvis en av Göteborgs härligaste uteserveringar.​ HelenC76 har varit där och ger den båda tummarna upp!

Denna aktivitet blir ett äventyr, för denna restaurang är så populär att det inte går att boka bord på uteserveringen, och alla bord inne i lokalen är fullbokade mer än tre veckor framöver! Därmed innebär det att jag inte kan garantera varken sittplats, ståplats eller flygplats, det blir helt enkelt en spännande chansning ni får ta om ni väljer att försöka hänga med oss andra! Men i gengäld för er förmåga att ta en spännande risk öppnar jag alla dörrar, släpper alla regler, och sätter maximum till 100 personer! Denna gången (Men enbart denna gången!) behöver ni inte ens anmäla er för att kunna vara med.​ 

För att få en chans att känna igen varandra, i den fantastiska mingel som kan uppstå, så föreslår jag att du tar på dig/​bär med dig något som vanligtvis associeras med "Sommar". Det kan vara flip-flops, en badboll, sommarhatt, hawaii-skjorta, ja vad som helst som kan få andra att associera till "Sommar.​" I värsta fall så kan du ju alltid dyka upp spontant och "lysa som en sol" :)

Jag hoppas se många av er på denna annorlunda och oförutsägbara sommarkväll på Pivo!

Tags: afterwork pivo

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.