öppen
aktivitet
Tillbaka

Norra Brunn, Stand Up Comedy

Äntligen kommer Zinat, Magnus o Thomas till Skogha...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

http://www.folketshusskoghall.com/a Karlstad
Kostnad 250 (+20)
2010-10-20 11:00


<tr>
Äntligen kommer Zinat, Magnus o Thomas till Skoghalls Folkets hus!

Jag har bokat ett antal (10) biljetter. När du anmält dig syns mitt telnr. Genom att slå en signal får du din biljett mot 250 kr. Betala via CIP eller direkt till mitt konto. OBS! Förskottsbetalning senast 20 oktober. Ring senast 19 okt o anmäl dig.​

<p dolt nummer /p>

Detta blir skitkul, men bara om du kommer!

Välkommen! /Lars

Info från hemsidan nedan:

</td>
</tr>
<tr>
I 21 år har publiken från hela landet sökt sig till Surbrunnsgatan 33 för att uppleva stand-up på Norra Brunn, Sveriges mest kända stand-up krog.
Nu ger sig Norra Brunn för första gången ut på vägarna. Med start i oktober kommer flera av Sveriges roligaste komiker turnera till landets Folkets Hus-föreningar. Upplägget blir enligt klassiskt Norra Brunn-manér! Minst tre komiker per kväll med paus däremellan. Först ut är Magnus Lindström, Thomas Oredsson och Zinat Pirzadeh som sparkar igång värmlandsturnén i Skoghall 29 oktober, Deje 30 oktober.​</td>
</td>
</tr>

</table>
Tags: humor

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.