öppen
aktivitet
Tillbaka

Venusprojektet,

Onsdagen den 4 Augusti Kl 17.00-21.00 [Göteborg] ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Södra Hamngatan 29, Göteborg Göteborg

Onsdagen den 4 Augusti Kl 17.​00-21.​00 [Göteborg]
Venusprojektet</span>

Jag vill ha samtal om hur vi vill att vårt samhälle ska se ut, utan att begränsas av tvivel om vad som är rimligt att uppnå. Låt oss bygga upp en klar bild om vart vi vill komma. Venusprojektet föreslår en social förändring som verkar för en fredlig och hållbar global civilisation. Venusprojektet har en vision av hur framtiden skulle kunna se ut om vi tillämpar det vi redan vet för att uppnå en hållbar världscivilisation. Projektet föreslår en resursbaserad ekonomi som fokuserar på resurser snarare än pengar, och ger en rättvis fördelning av dessa på ett humant och effektivt sätt. Det är ett system där varor och tjänster är tillgängliga utan behovet av pengar, krediter, byteshandel, skuld eller slaveri. http://en.​wikipedia.​org/​wiki/​Jacque_Fresco</a> Ta med fikabröd. Gärna till oss andra också. :) Kaffe och te finns på plats. (5 kr) Välkomna!
Plats: Sensus, sal 13, Södra Hamngatan 29, Göteborg (Brunnsparken. Ingång vid Bohusbanken) Avgift: 0 kr Information:</strong dolt nummer strong>Epost:</strong dold@mail strong> Hemsida:</strong dolt nummer /a>
</span>

Tags: fika diskussion

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.